Сю,
На този ден преди
години двадесет и три,
командата била е:
“-Строй се! Раввнис!
Мирно! Остави!”
И... днес ...отново
започва да вали.
На Рожен облаци –
не пъплят там звезди...
Ще ни отмине
и този ситен дъжд,
размил следите,
...във горите...
След него прислони ме
усмихнатия мъж.
20.09.2006 г.
© Мери Попинз Все права защищены
Дори след толкова години, красивото не се е изгубило вярвам.
Поздрави!!!