Една сестра си имам,
една единствена сестра.
И нея силно си обичам,
за мен една е на света.
За нея бих направил всичко,
дори звездите бих за нея аз свалил.
И цял живот съм благодарен
на Бог, че нея съм открил.
За нея и Луната ще сваля,
само тя да каже и Марс при мен ще слезе.
Аз още помня този прекрасен ден,
във който тя в живота влезе.
И този живот мой пълен със тъга
изпълни се със много топлина
и заради тази моя хубава сестра
ще съм най-щастлив до края на света.
На нея и на Бог благодаря,
че вече важен смисъл има
живота мой и моята съдба.
На всички Вас от сърце благодаря!
© Георги Димитров Все права защищены