В памет на Габи (1992- 2012)
Липсваш ни, миличка!
Раздаваше безброй усмивки на всички,
дивата сестра на вятъра беше.
По-свободна от най-волните птички,
слънцето от теб светлината крадеше!
Вятърът ли от нас те отне?
Или това е някаква шега...
Слънцето ли при себе си те взе,
за да не те рани света?
Ти беше много по-възвишена
от всички земни създания.
Душата ти бе съвършено разлистена!
Не го побират нашите съзнания...
Онази усмивка лъчезарна
защо я няма днеска?
Молим се да е лъжа коварна,
но къде е прямотата ти детска?!!
Вярвам, че ти си при светлината,
при най-добрите хора.
Че там още се развива душата
и ни раздаваш обич отгоре!
Но липсваш на всяка тревичка,
липсваш на света безспир!
За тебе тъгува всяка душичка!
Мила Габи, почивай в мир!!!
29.03.2012 г.
© Т.Т. Все права защищены