Листата падат ред по ред.
Скоро всичко ще се превърне в лед.
Напролет ще растат цветя, гори
и ще се разтопят замръзналите
през зимата реки.
На лято ще отидем на море,
когато слънцето огрее цялото небе.
Листата падат ред по ред,
скоро всичко ще се превърне в лед.
© Даниела Все права защищены