Опит
(хайку - зима)
Голи клони лист
посипана белота
пропуснат полет
***
Допир
(хайку - пролет)
Тъжни небеса
цветове розово ухае
тихи полети
***
Усет
(хайку - лято)
Ангели крила
пърхащи пеперуди
полет тишина
***
Отново
(хайку - есен)
Златен водопад
забулена въздишка
забавен полет
***
© Анета Саманлиева Все права защищены
Поздрави!
А сега ще продължа:
***
есенни листа
на тясната пътека -
килимът красив
***
на клон замръзнал
кацнаха очите ми -
търсят слънцето