10 сент. 2008 г., 22:48

Сезонно е 

  Поэзия » Любовная
681 0 10

Солта от кожата ми вече пада

и няма помен от море.

Една мечта в натура е изляна

и ти си в нея - моето момче!

 

С тебе зимата посрещам,

без да ме е страх. Какво пък?!

Вместо летен дъх и песен,

скоро ще ни радва сняг.

 

Нима е от значение сезона,

щом вътре в мен любов расте?

Виж каква красива есен - и

любов, окъпана във цветове!!!

© Мартина Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??