3 сент. 2008 г., 22:15

Сгафи! 

  Поэзия » Любовная
1341 0 6

СГАФИ! КРАЙ - за днес урокът свърши!

Почини си и ела след ден...

Но дали ще ме намериш? Помисли си?

Може вече друг да е при мен...!

© Тинка Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??