Сгреших ли, че до тебе бях?
Сгреших ли, че те заобичах?
Сгреших ли, и дали е грях?
Сгреших ли, че за тебе аз отричах?
Май сгреших, щом лиспваш ми до болка.
Май сгреших, щом теб те няма.
Май сгреших, дори не знаеш колко.
Май сгреших, и грешката ми е голяма.
Сгреших, знам и съжалявам.
Сгреших, но всеки в тоз живот греши.
Сгреших, пред себе си признавам.
Сгреших, и мойта грешка беше ти.
© Албена Георгиева Все права защищены