17 дек. 2010 г., 18:22

Сгушена в самотата 

  Поэзия » Любовная
710 0 4

Сълзите ми грима размазват...

рисуват по лицето ми сега

една самотна, тъжна 

картина в нощта...! 

 

На кой ли болката си да разкрия...?

При мен отново няма никой...

Споделям я със себе си и тишината.. 

 

Измамена!... За кой ли път в живота си.

Седя с вперен поглед някъде далече...

и питам се защо повярвах в теб...

във всичко и във всеки...? 


Наивна плачеща жена,

сгушена в самотата. 

Спасение единствено откри

в слабостта си...

Слабостта да може да обича!!!

© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??