Шах...
Играта е в разгара
Вижте...
Царицата пленена –
с офицера от другия й ъгъл..
Не тъжете...
Удоволствието от играта е потребна..
Шахматната дъска отново подредете
и офицера този път
от царицата в плен вземете....
13.03.04г.
© Катина Иванова Все права защищены