Шега
На феята
Дали пък дявола
не ме работи,
явил се
в образа
на приказна
Жена?!
А аз –
глупакът,
оглушал
от самота,
забързан
в дребничките
си работи,
отдавна
забравил
вкуса
на Любовта,
се питам,
нима е сън...,
или злина...,
или
туй
е полъхът
на
Пролетта?!
Стоян Койчев-Шани
© Стоян Койчев Все права защищены