11 дек. 2007 г., 18:36

Шепа цветен дъх 

  Поэзия
506 0 6

Подари ми дъх, забързан,

цветен, лъхащ като вятъра…

Хайде, дай ми го в панделка завързан,

като го докосна - да ми даде криле!

 

И нека той да е в шепите ти,

за да мога да го прегърна…

И когато докосна ръцете ти,

в себе си щастието да върна!

 

Момче, ти ме върна към живота,

с тази шепа цветен дъх красив!

Разцъфна в мен любовта мечтана,

и моята приказка вече е с край щастлив!

 

© Усмивка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??