Една шепа обич,
колкото шепа вода,
но и нея не можеш
да намериш сега…
Къде да я търсиш
тази тъй чудна вода
и очите си бършеш
от издайна сълза…
Животът отмина
той, само с миг топлина.
Обичта край тебе мина -
ти не я ли видя?
Една шепа обич -
жажда за малко вода…
Но е късно да можеш
да я търсиш сега…
© Ани Иванова Все права защищены