30 дек. 2006 г., 20:22

ШЕПА ЩАСТИЕ СИ ПОЖЕЛАХ 

  Поэзия
923 0 13
Шепа щастие си пожелах,
в утрото на Новата година
и вълшебството сърдечен смях,
да запазя тъй неотразимо.

Лястовицата да дойде пак,
все бленувам я във снежнобяло.
Изтъкала багрите на ален мак
в нашето любовно одеяло.

Само с чист и светъл хоризонт,
устремена смело да полита.
Топлината в своето гнездо,
безусловно с радост да зачита.

Дарове на изобилен плод,
като буйни класове в нивята,
да пожънем в нашия живот,
радостта в очите на децата.

Весело посрещане на Новата година и много любов ви пожелавам.
Бъдете живи и здрави.

© Даниел Стоянов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??