10 авг. 2011 г., 09:57

Шепички пясък 

  Поэзия » Другая
766 0 7

Събирам пясъка от всички петъци.

И всички недолюбени недели.

И всички дни,

и всички месеци...

Рони се, но някак

по пръстите ми – миг,

преди да изтече – полепва...

по морското в ръцете,

за да го запазя

в стъкленицата на душата ми.

Мидено време,

спряло в  шепички пясък...

Не когато можеш да го докоснеш,

но когато можеш да го приемеш...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??