20 мая 2009 г., 06:54

... (шепот) 

  Поэзия
628 0 22

дъх притихнал

във мрак

полунощен

упоен

и очакван

все още

като взрив

като сила

отприщена

се промъква

в съня ми

среднощно...

сластен трепет

желани

наслади

и бленувани

пърхащи пръсти

по-красиви

по-дръзки

отчаяни

като теб

като мен

полунощни

ще се гмурна

във теб

ще отпия

от негата

със устни...

нечакано

в лунен блян

две тела

ще завият

покорени

взаимно

в очакване...

луди мисли

и луди копнежи

дъх притихнал

докосване питащо

нереалност защо си

премрежена

приземихме се

в хаос

излитащо...

 

 

 

© Нели Господинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??