Спомен
Синя вечерта
загръща думи нежно.
Докосва тихо.
Стон
Събужда повей
порив в бели крила.
Тиха самота.
Събуждане
Гали вятърът,
докосва клони плахо.
Лъчи зелено.
Миг
Капки топлина -
две галещи очи лъчи.
Сълза цвят роси.
...
© Анета Саманлиева Все права защищены
Поздрав и усмивка за всеки от вас.