Плахи стъпки...
И шепот на дъжд.
Ефирна луна.
Сенки
на сънуващи птици.
Триизмерни звезди...
Тишина. И треви,
положили сънно главици.
Самота.
И отдавна
притихнали птици.
Трудна нощ...
Тъмни прозорци от
спомени.
Тъмна нощ...
И ефирна луна.
Недочакано утро.
Стъмва се...
© Нели Все права защищены