Тихо нощта постави на мечта кораба
и леко, мило, нежно тя прошепна!!
Хайде, хайде, влюбени сърца, души,
през лунни лъчи и море от звезди
да плуваме във сънищата на свои обичани.
Тръгвам и аз, нощна сестро мила,
приеми ме в твоя кораб на любовта,
само те моля, пътя ми покажи
накъде трябва да се върви.
Ех, души влюбени,
чудесни, прекрасни, щастливи.
Моята помощ не ви е нужна,
слушайте шепота на сърцето,
той ще ви заведе,
той знае най-добре!
© bojkov Все права защищены