20 окт. 2021 г., 23:55

Шестдесет и две 

  Поэзия
791 0 0

шестдесет и две —

животът прелест е и

обич се зове

 

шестдесет и две —

животът щастия̀

лелее да кове

 

шестдесет и две —

животът е любов — и

днес — и векове

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??