Небето топло,
разлято в ръцете ти –
моят брод към теб.
***
Открих себе си,
потънах в очите ти –
молитва без глас.
***
Няма да плача,
ще те сънувам цветно,
ти ще ми шепнеш.
***
С перце ме гали
синевата небесна -
стихове пише.
***
Ти ли си, мили,
в гънката на сърцето!
Рисуваш небе!
© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены