7 нояб. 2010 г., 22:59

Шишенцето "Вяра" 

  Поэзия » Любовная
573 0 3

Помниш ли нашата песен?

Пееше я, без да те е срам от хората…

Опиваше се във очите ми унесен

и ми посвети да бдя над теб в умората!

 

Помниш ли нашата песен?

Преписах солените ноти от "Неразбраното"…

Откъснах надежда от нашия кестен

и бавно потънах във звуците на пианото…

 

Помниш ли нашата песен?

А сякаш до вчера посрещах те с бяг!

Побирах се боса във твоята есен,

топях се, потъвах, подобно на сняг…

 

Помниш ли нашата песен?

Започваше, мисля, с "две честни души"!

А ти?! Дали бе честен?

Шишенцето "Вяра" без време изпи!

 

 

 

© Симона Гълъбова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Помниш ли нашата песен?
    А сякаш до вчера посрещах те с бяг!
    Побирах се боса във твоята есен,
    топях се, потъвах, подобно на сняг…

    Толкова много нежност и толкова много тъга, побрани на едно място! Браво!
  • Хубаво е.Поздрав!
  • хареса ми
Предложения
: ??:??