Бойко пак ще ни бъде отровител.
Не се ли умори да ни е мъчител?
Иска да отмени върху шистовия газ мораториума.
Трябва да го пратят в за лудите санаториума.
Бойко, Добруджа е житницата на България.
Чудиш се за нацията - приспа ли я.
Не, ние ще се борим докрай.
По-добре се махай или поне си трай.
© Георги Все права защищены