Сам
със три огледала.
В едното се оглеждам
Аз!
В насрещното
безкрайно се множа...
А третото съм сложил там,
където беше ти.
Отново сам
със три огледала.
В едното остарява
глад за страст.
В насрещното -
безкрайно се множи...
А в третото – разложен, сам,
във търсене, къде си ти...
Прахът натрупан –
плътен пласт.
© Тома Кашмирски Все права защищены