Кожата ти млечен шоколад
главата ми направи мармалад
страстта ми лъсна като на парад
щом на земята направих шпагат
да те зяпам напразно отзад.
Ти ме с поглед мене закова
чак сърцето ми кораво зарида
когато злобно ме погледни тя
твоята женска логика аналитична
белязала ме като личност непрактична.
Може и да си акула аналитична
красива отвън като поина птичка
но ще ти открехна аз една вратичка
акуло мила, крилата и зъбата
любовта е неудобна , непрактична.
Косата ти от черен шоколад
събужда спомени неизживени за ад
разпръснати в пусто опустелия град
когато ти нарече ме самодоволно долен гад
сърцето ми трепна от внезапен за тебе глад
Може да ме отминаваш ти като гад
но възбуждаш в мен неудържим заряд
ти неустоим меланж от сладък шоколад
ще преглътна и горчивия ти шоколад
заповядай да те взривя от страст у нас
© Теодора Недева Все права защищены
този шоколад
е страхотен мармалад!