9 нояб. 2014 г., 19:25

Шпионин 

  Поэзия » Любовная
529 0 0

Аз съм шпионин в
къщата на любовта.

Знам мечтата за
която копнееш.

Знам най-дълбокия ти
страх.

Знам думите които
обичаш да чуваш.

Аз съм шпионин.

 

© Огън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??