21:02 ч. (преди
Щастие
Любов, аз срещнах те в безкрая на мечтите
в зората на една надежда, тъй дълго търсена от мен
И скитница превърна се във фея
разтвори своето сърце, докосна мигове утеха,
любов и вярност във едно.
Обичам те, любими мой, тъй ценен си за мен,
усмивката ти ме издига до облаците в тишина,
а щастието диво съди морал, утеха светлина.
Не искам, повече не мога любов и мъка да деля сама,
целувките на скитницата дива
във чашите кристални удави,
с любов неустоима дари ти нежната душа.
© Елеонора Миладинова Все права защищены