Миличко вълшебниче,
само ти ме правиш тъй щастлива!
Само с теб се чувствам жива
и да бъда с теб в безкрая,
винаги за туй мечтая!
Вълшебниче приказно, ела и целуни ме,
в нощите безсънни прегърни ме.
В очите твои с обич поглеждам,
щастлива и силна съм аз
да признавам ЛЮБОВТА си,
всеки миг и всеки час!
Посветено с благодарност за щастието на моето приказно вълшебниче V...! :)
02.05.2009г.
© Любов Все права защищены