14 июн. 2007 г., 17:33

Щастие на заем  

  Поэзия
1074 0 7
Разреши ми да те изпратя...
Знам, обляна съм във сълзи.
Нека стоя до вратата
поне, когато си тръгваш...

Толкова обич ми даде...
Толкова сили ти взех...
Чувстваш, че си предаден...
Какво не бих дала за теб...

Есен дойде без да пита.
Лятото скри се в море.
Зимата чука ни по вратите.
Пролет със тебе ли бе?

Всички неща си обърках.
С тебе на ново редих.
Исках да бъда аз друга.
Но друга със тебе не бих.

Знам, че се чувстваш предаден.
Знам, че си тръгваш от мен.
Ето ти малкото щастие,
дето на заем си взех...

© Крис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??