Мисля - от щастие се нуждае всеки,
то е част от неговото достойнство!
Огромни успехи постигна дотук човека,
а трудно осигурява своето спокойствие!
Нерви, злоба, завист, омраза -
ежедневно се срещаме с тях!
Исус изхода от туй ни показа -
прости и ще забрави твоя грях!
Да, насила хубост не става,
не руши, не бъди нихилист!
Бог лек път не ни обещава,
но прости и пред Него си чист!
© Георги Все права защищены