Роди се - тя е тук, сред нас -
най-малката сестричка ни дари
с неземно щастие, празнувам аз,
сърцето ми лети, лети, лети.
Момиченце е - нека е щастлива -
и Господ Бог над нея нека бди!
Да бъде от звездичка по-красива,
да сбъдва своите мечти!
Щастлив съм - на три момиченца съм вуйчо вече -
и съм усмивка в този миг, сега!
Очаквам срещата на малкото човече
и чувствем как в гърдите ми цъфтят цветя!
18.12.2020.
Георги Каменов
Преди около час и нещо научих, че малката ми сестричка, Вероника, е вече майка :0))
Думите в такива моменти просто се губят...
© Георги Каменов Все права защищены