Един Кошмар се влюби,
а уж така устойчив...
В корема му... Пеперуди!
Сега чувства се жив...
Несъмнено този кошмар
беше страшен понякога...
На неприятните шеги – Цар!
А сега – само понякога...
Щастлив е този Кошмар,
забрави свойте кошмари!
Превърна се той в комар.
Сля се с другите комари...
© Ивелина каменова Все права защищены