Щастлив финал поне за двама,
а "happy end" всъщност е измама,
усмивките - и тях ги няма.
Влюбената двойка от екрана, потъва в забрава,
сякаш никога я няма.
Дните точат се безкрайни,
спомените се таят така убийствено омайни.
И душевната смърт те застига,
както в планината лавина.
Загубена душа, разбито сърце -
все признаци на едно погубено дете.
Бъдеще, фалшива надежда,
че ще има и утре след поредната нежелана среща.
Не вярвам във втората любов - тя е само една
и те пронизва право в сърцето като стрела.
© ПесимисТкаТа Все права защищены