13 июл. 2007 г., 14:54

Щастлив край или просто по- добро начало 

  Поэзия
901 0 1

Щастлив край или просто по-добро начало

Навън е светло,
цветен е денят
и чувствам лекота,
обгръщаща моята душа.

Теб те няма.
Колко хубаво звучи!
И туй, що чувствам,
кара сърцето да лети.

Всичко свърши!
Няма лошо в това,
щом днес всеки поема
 щастлив по своята съдба.

Кой казва, че трябва да се мразим!?
По-скоро приятелството си трябва да опазим
далеч от хорските лъжи
и груби ругатни.

© Моника Запрянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много правилно,всеки край е едно ново начало!жалко,че не всички мислят така!
Предложения
: ??:??