ЩАСТЛИВА
На Маги - с обич
Наглед е щастлива.
Облечена стилно,
гримирана с вкус.
Усмихва се живо
и кичур отмята,
немирен и рус.
Игриво намига
на малките внуци
и пее със тях.
За миг ги настига
и често се чува
добрия и смях.
И само очите
на влюбен художник
откриват тъга.
А болките скрити
оставят в косите
следи от снега.
© Теменужка Маринова Все права защищены