Как есен сля се любовта
в една възторжена поема
и в слънчев миг към теб летя,
от твойта нежност да си взема,
най-къдрав огън да усетя,
в най-влюбен поглед да потичам,
със стих си есенен преплетен,
възторг си – влюбен и обичан.
© Милена Френкева Все права защищены
Произведение участвует в конкурсе:
Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »