Фея пролетна плитка е сплела
от мечти - сбъднати дарове,
тайни пазила е, сврени
и години галени ласкаво.
Ти, тъга, отивай си вече,
аз пожертвах самотата,
твоето място, знай, е заето -
цвят е тронът на сърцето.
Литва с весел тон сълзата,
фея е окъпала очите,
пеперуда станала душата,
пак щастлива сякаш е... почти.
© Мариола Томова Все права защищены
радвам ти се, с обич.