ЩАСТЛИВА СЪМ - СЪЛЗА
Камбанен звън в душата ми звучи.
Мелодия - сърцето подлудява.
Лотос и жарава в мене заискряват.
Духът ми буден мълчешком крещи.
Заспали чувства в мен бушуват.
Надигат се със приливна вълна.
Птиците във утро ме събуждат,
заиграват танца на - дъжда.
Вглъбявам се във мислите на тишината.
Истина и откровение търся в любовта.
Раждам се кралица - с мен е младостта.
Към изгрева политам - щастлива съм... сълза.
© Крисимира Найденова Все права защищены
Харесах!!!