17 авг. 2007 г., 00:46

Щастлива загуба 

  Поэзия
849 0 6
Ще си отида аз обидена и оскърбена.
Доволен ще отдъхнеш: "Край!"
И само споменът в душата ми ранена
години наред ще блуждай.
И ще те виждам с безброй момичета,
в очите ми ще блесват две сълзи,
защото знам, че повече от всичко те обичам,
защото знам, че ме измами ти!
Ала не губя нищо повече от теб.
А ти какво си, щом не можеш да обичаш?!?
Не мога даже да те нарека човек,
а някога и Идол те наричах...

© Албена Купенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??