Щастливата жена
Една жена щастлива е тогава
когато в нея пролетта цъфти
и щастие на другите раздава,
а в очите и блестят звезди!
Щастлива е когато с глас се смее
от цялото сърце и от душа!
И да обича истински умее,
дори да я боли от любовта!
Щастлива е когато се надява
на вярност и на истинска любов!
Щастлива е и обич да раздава!
Жената е Божествен благослов!
Една жена щастлива е когато
до нея мъжко рамо я крепи!
Когато сутрин буди я зората
с целувката на първите лъчи!
22.04.2024 г.
© Георги Иванов Все права защищены