1 июн. 2007 г., 08:26

Щастливка 

  Поэзия
552 0 5
 И нека утрото огледа се в очите ти.
 И нека денят почине си в твоята усмивка.
 И нека залезът докосне далечните звезди.
 Онези, които утрото с омая сутрин завива,
 пак да светят вечерта за една щастливка.
 
 27.05.2007    11:17

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??