Ще те затворя в плик
и ще ми бъдеш поема,
най-дългата и звездна пътека.
Ще забода буквите на Луната,
а Слънцето ще ни бъде дете,
ще пали с лъчите си утрото,
а ти ще приготвяш кафе.
Когато снега завали
ще сложа шал на дървото
и ще го оплета в мечти.
© Илияна Димова Все права защищены