Ще бъда
Аз ще бъда пламък,
изгаси ме, ако можеш!
Аз ще бъда бързей,
спри ме, ако можеш.
Ще бъда цвете, обляно в слънчеви лъчи
от твоите погледи,
откъсни ме, ако можеш.
Така ще бъда поне миг в твоите ръце,
поне миг близо до твоето сърце.
И ще умра щастлива,
че съм била някога красива
за теб, слънце мое!© Веселина Христова Все права защищены