7 июл. 2006 г., 17:28

Ще бъда есенна и чиста 

  Поэзия
597 0 10
Ще бъда есенна и чиста,
изплакана във дъждовете,
измита в сълзите на ветровете!
Ще бъда много, много бяла!
От сноп лъчи, разтворили мечтите,
за тебе, слънце, стихове ще пиша.
Как грейна в моето щастливо лято,
в душата ми с любов посято...

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??