Ще бъда същата -
стиснала зъби, като хищник!
Ще бъда и друга -
тази, която би приел за истинска.
Ще бъда скитница -
ще пребродя всяка пътека,
която би ме отвела при теб,
за да се слеем щастливи под това небе.
Ще те достигам там горе,
на пиедестала на моята любов.
И ще слизам с тебе до ниското,
защото ще те извисява винаги моята любов!!!
© Угаснал Пламък Все права защищены
Поздрав и прегръдка!!!