Тази нощ ще бъда толкова красива! Ще бъда там...
Така желана, но недостъпна. Разпръскваща леден
чар около себе си. Ще бъда там, където бях и преди.
Толкова различна... Единствена. Само за теб!
Ще бъда там - толкова неустоима. Ти ще стоиш отстрани
и ще гледаш жената, която беше твоя, но никога вече
няма да бъде. Жената, която имаше, но загуби завинаги!
Ще бъда там... късно през нощта.
Толкова съблазнителна, изкушаващо недостъпна.
А ти няма да имаш смелост дори да ме погледнеш.
Ще плъзгаш жадно очи по тялото ми,
правейки се на безразличен.
Ето те, на крачка от мен. Предизвикваш ме!
Очи в очи. Но аз ще остана тук, още по-самоуверена от преди.
Още по-истинска.
Желаеш ме както никога досега, нали?
Липсвам ти! Но аз ще остана там, където съм сега.
Няма да направя крачка към теб,
няма да послушам сърцето си. Ще бъда там...
И ти винаги ще можеш да идваш при мен,
ще можеш да ме виждаш..
Но само отстрани - без да се приближаваш...
© Рая Рая Все права защищены