Каквото, казват е било, ще бъде...
Животът, пъстро колело,
Ще се върти и ще пребъде!
Напред и нагоре, или шеметен срив,
Животът е шумен и много красив!
Всеки ден е различен! Всеки ден е нов!
Дори да ни няма! Да е до болка суров!
Животът е тука и тука е бил!
Щастливи сме, че сме му дали сърце!
Че, дали сме му име и лице!
Че ни е отпуснал време и попътен вятър!
Каквото е било, да бъде Ще,
Но с друго име и лице!
© Маргарита Ангелова Все права защищены