Ще бъдеш пак щастлив
във своя дом ти разбери!
Пак денят ще е красив
и няма вече да боли!
Определяш моята съдба
в ръцете си силни, аз знам,
моля те, ти победи я
и се върни завинаги от там!
От този свят, дето те боли,
той не е твой -
пълен е с измами и лъжи.
Ела! Бъди си само мой!
Не искам вече да те моля,
сърцето си попитай ти
и нека бъде твойта воля
вземи решението ТИ!
© Вили Все права защищены