Не ще си първа, ни последна.
Ще бъдеш вечната жена.
Ти с красотата пъстроцветна
не ще си първа, ни последна.
Чрез теб душата ми прогледна,
че ти си нежна светлина.
Не ще си първа, ни последна.
Ще бъдеш вечната жена.
О, безначална и несетна -
не ще си първа, ни последна.
Божествена си и всезвездна,
живот е с теб и топлина.
Не ще си първа, ни последна.
Ще бъдеш вечната жена.
© Асенчо Грудев Все права защищены