27 июн. 2006 г., 09:24

Ще чакам 

  Поэзия
690 0 3
Ще чакам,ако трябва
цял живот!
Ще бъда вярна в любовта
до гроб,
защото знам че може да не съм
аз твоята съдба,но се научих-
да съм ти вярна в любовта!


Научих се,защото зная
колко страдаме и ни боли,
когато един от двама ни сгреши!
Но нали във истинската любов
понякога грешим......

© Весинцето без такава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??